فهرست بستن

چرا شرکت های فناوری خارجی از چین خارج می شوند؟، Telecom News، ET Telecom

چرا شرکت های فناوری خارجی از چین خارج می شوند؟، Telecom News، ET Telecom

شرکت یاهو بازار چین را ترک می‌کند و خدمات خود را از روز دوشنبه در بحبوحه آنچه که می‌گوید یک محیط تجاری و قانونی «به‌طور فزاینده چالش‌برانگیز» است، به حالت تعلیق در می‌آورد. شرکت‌های فناوری خارجی فعالیت‌های خود را در سرزمین اصلی چین کنار می‌کشند یا کوچک می‌کنند، زیرا یک قانون سختگیرانه حفظ حریم خصوصی داده‌ها مشخص می‌کند که شرکت‌ها چگونه داده‌ها را جمع‌آوری و ذخیره می‌کنند. چنین شرکت‌هایی به این نتیجه رسیده‌اند که عدم قطعیت نظارتی و خطرات شهرت بر مزایای ماندن در بازار بزرگ بیشتر است. کدام شرکت‌های فناوری خارجی اخیراً فعالیت‌های خود را کاهش داده یا چین را ترک کرده‌اند؟
یاهو در بیانیه‌ای در روز سه‌شنبه اعلام کرد که خدماتش در چین از اول نوامبر متوقف شده است. کاربرانی که از سایت Engadget China که توسط یاهو اجرا می‌شود، این هفته متوجه شده‌اند که یک پاپ آپ را پیدا کرده‌اند. این سایت هیچ محتوای جدیدی را منتشر نخواهد کرد. ماه گذشته، پلتفرم شبکه حرفه ای مایکروسافت، لینکدین، گفت که نسخه چینی سایت خود را امسال بسته خواهد کرد و آن را با یک صفحه شغلی بدون عملکرد شبکه اجتماعی جایگزین خواهد کرد. Epic Games، که این ویدیوی محبوب را اجرا می کند. بازی Fortnite همچنین می‌گوید که این بازی را از 15 نوامبر از بازار چین خارج خواهد کرد. شرکت‌هایی که اکنون چین را ترک می‌کنند؟
قانون حفاظت از اطلاعات شخصی که در 1 نوامبر اجرایی شد، تعداد شرکت‌های اطلاعاتی را که مجاز به جمع‌آوری هستند محدود می‌کند و استانداردهایی را برای نحوه ذخیره‌سازی آن تعیین می‌کند. شرکت‌ها باید رضایت کاربران را برای جمع‌آوری، استفاده یا اشتراک‌گذاری داده‌ها دریافت کنند و راه‌هایی را برای کاربران فراهم کنند تا از اشتراک‌گذاری داده منصرف شوند. شرکت‌ها همچنین باید مجوز ارسال اطلاعات شخصی کاربران را به خارج از کشور دریافت کنند. قانون جدید هزینه‌های انطباق را افزایش می‌دهد و بر عدم اطمینان شرکت‌های غربی فعال در چین می‌افزاید. شرکت‌هایی که قوانین را زیر پا می‌گذارند می‌توانند تا 50 میلیون یوان (7.8 میلیون دلار) یا 5 درصد از درآمد سالانه‌شان جریمه شوند. تنظیم‌کننده‌های چینی با شرکت‌های فناوری سرکوب کرده‌اند و به دنبال محدود کردن نفوذ آن‌ها و رسیدگی به شکایت‌هایی هستند که برخی از شرکت‌ها از داده‌ها سوء استفاده می‌کنند و شرکت می‌کنند. تاکتیک های دیگری که به منافع مصرف کنندگان لطمه می زند. کاهش نیروها و خروج ها نیز در حالی رخ می دهد که ایالات متحده و چین بر سر فناوری و تجارت درگیر هستند. واشنگتن محدودیت هایی را برای غول تجهیزات مخابراتی هوآوی و دیگر شرکت های فناوری چینی به اتهام ارتباط با ارتش و دولت چین اعمال کرده است. شرکت های محلی نیز گرما را احساس می کنند و شرکت های تجارت الکترونیکی مانند علی بابا با جریمه مواجه هستند. رگولاتورها در حال بررسی برخی شرکت ها هستند و قوانین سختگیرانه ای را وضع کرده اند که بر شرکت های بازی مانند NetEase و Tencent تأثیر می گذارد. شرکت‌های فناوری خارجی در چین با چه موانع دیگری روبرو هستند؟
چین چیزی را که به عنوان «دیوار آتش بزرگ» شناخته می‌شود، اجرا می‌کند که از قوانین و فناوری‌ها برای اعمال سانسور استفاده می‌کند. محتوا و کلمات کلیدی که از نظر سیاسی حساس یا نامناسب از اینترنت تلقی می‌شوند، باید از اینترنت پاک شوند. شرکت‌ها باید پلتفرم‌های خود را کنترل کنند، پست‌ها را حذف کنند و کلمات کلیدی حساس را غیرقابل جستجو کنند. شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی غربی مانند فیس‌بوک و توییتر مدت‌هاست که توسط فایروال بزرگ مسدود شده‌اند و عموماً برای مردم سرزمین اصلی چین قابل دسترسی نیستند. فرانسیس لون، مدیر عامل GEO Securities Limited در هنگ کنگ گفت: سیاست حاکم بر اپراتورهای اینترنتی، به آنها می گوید چه کاری انجام دهند و به خصوص چه کاری را انجام ندهند. او گفت: «من فکر می‌کنم این سوال به این موضوع مربوط می‌شود که چرا (به عنوان یک شرکت خارجی در چین) با چنین بازدهی محدود و مسئولیت سنگینی زحمت می‌کشیم. مایکل نوریس، مدیر استراتژی تحقیقاتی در آژانس مشاوره مستقر در شانگهای، گفت: مطابقت با هزینه ها بیشتر خواهد شد. او گفت: «خروج فورتنایت به‌ویژه آسیب‌رسان است، زیرا نشان می‌دهد که حتی یک شراکت نزدیک و سرمایه‌گذاری با Tencent برای کارکرد پرونده تجاری کافی نیست.» شرکت‌های فناوری خارجی فعال در چین نیز با فشار بازارهای داخلی خود مواجه هستند. برخی از قانونگذاران آمریکایی از سانسور لینکدین بر پروفایل های روزنامه نگاران آمریکایی در چین انتقاد کردند. در سال 2007، یاهو به دلیل ارائه اطلاعات مربوط به مخالفان چینی به دولت چین که در نهایت منجر به زندانی شدن آنها شد، مورد انتقاد قرار گرفت. این برای کاربران اینترنت در چین به چه معناست؟
جایگزین‌های چینی در طول سال‌ها ظاهر شده‌اند تا جای خالی پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی خارجی را که از فعالیت تحت فایروال بزرگ دست کشیده‌اند، پر کنند. به جای گوگل، محبوب‌ترین موتور جستجوی چین. بایدو است. از برنامه های پیام رسانی مانند وی چت به جای واتس اپ یا مسنجر استفاده می شود. Weibo، یک پلتفرم میکروبلاگینگ، نزدیکترین معادل به توییتر است، با بیش از 560 میلیون کاربر چینی. مگر اینکه از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای پنهان کردن ترافیک اینترنت و مکان خود و دور زدن محدودیت های وب استفاده کنند، چینی ها گزینه های کمتری برای شبکه های اجتماعی دارند. و دسترسی به محتوا و احتمالاً به گزینه های محلی کاملاً سانسور شده روی می آورند.

چین-خارج-می.jpg" title=""computer|vip|virtual network|private network|internet speed|buy vpn|download vpn|get vpn|proxy|socks5|buy account|ios" - Google News" width="350">